Beschrijving van vakantiehuis Katteveld

Vakantiehuis Katteveld bevindt zich in een authentieke dwarshuisboerderij, sinds 2009 een gemeentelijk moment. De karakteristieke geel-rode luiken duiden op de verbintenis met het nabijgelegen kasteel Beverweerd. De woning is geschikt voor maximaal 8 personen. Scrollt u naar beneden om een goede indruk te krijgen van ons vakantiehuis.


Aankomst op "Katteveld"


De voorkant van het vakantiehuis


De zijkant van het huis

  
De Kromme Rijn op de achtergrond

Het huis is ruim opgezet en bestaat uit twee verdiepingen. U komt binnen in de ruime hal met garderobe. Hier kunt u gemakkelijk één of meerdere kinderwagens parkeren. In de bijkeuken bevindt zich de koelkast met vriezer en de wasmachine, waar u desgewenst gebruik van kunt maken.

Vanuit de hal komt u in de grote woonkeuken. De keuken is voorzien van een grote eettafel, een aanrecht met vaatwasser, magnetron, oven, koffiezetapparaat (er is ook een senseo), waterkoker, en alle benodigde kook- en eetspullen, dus inclusief pannen, borden, bestek, bekers, glaswerk et cetera. Ook kinderbordjes en kinderbestek behoren tot de uitrusting. Keukentextiel is aanwezig.

Er is een gezellige zithoek met tv, dvd-speler en radio/cd-speler. U heeft de beschikking over gratis WiFi. De gashaard is beveiligd met een hekwerk.


De keuken met de eettafel


De zithoek


De grote tafel bij avondlicht

Op de benedenverdieping bevindt zich ook de badkamer met aparte (inloop)douche, ligbad en dubbele wastafel, allen voorzien van thermostaatkranen.


De badkamer - de handdoeken liggen voor u klaar

Tenslotte vindt u op de benedenverdieping een romantische slaapkamer met een heerlijk tweepersoonsbed. Via de grote ramen heeft u uitzicht op de tuin en de Kromme Rijn. In deze slaapkamer staat het kinderledikant. Vlakbij de slaapkamer bevindt zich het separate toilet.


Slaapkamer beneden

Via een met traphekjes beveiligde trap komt u op de grote overloop van de bovenverdieping. Hier kunnen de kinderen lekker spelen. Er is speelgoed aanwezig, evenals gezelschapsspelen, Donald Duck's enzovoorts.

  
Op de overloop

Vanaf de overloop zijn de 3 slaapkamers bereikbaar, ieder met 2 eenpersoonsbedden. Twee slaapkamers hebben direct uitzicht op de Kromme Rijn en de landerijen; de derde slaapkamer heeft een groot dakvenster.


Slaapkamer 1 boven


Slaapkamer 2 boven


Slaapkamer 3 boven


Uitzicht vanaf de overloop

Bij mooi weer kunt u heerlijk relaxen op het grote terras, terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in de speeltuin. Er is buitenspeelgoed zoals skelters beschikbaar. U kunt ook gebruik maken van het terras aan de Kromme Rijn. In de Kromme Rijn kunt u vissen, kanoën en zwemmen. Zie deze pagina voor meer informatie over het kanoën.

LET OP: het riviertje is niet afgeschermd, dus hou kleine kinderen goed in de gaten! Wel is het terras bij het huis voorzien van een hek, waardoor u kleine kinderen met een gerust hart op het terras kunt laten spelen.


Het terras, voorzien van een degelijk hek


De tuin/speeltuin

  

  


Lekker zitten langs het water (in herfstkleuren)


Lekker zitten langs het water (in zomerkleuren)


Extra zitje langs het water met picknicktafel


Terras en vakantiehuis vanaf de overkant van de Kromme Rijn


Vakantiehuis gezien vanaf het extra zitje

Verder is er aanwezig een kinderstoel, kinderbadje met standaard, aankleedkussen en een kinderbox (op aanvraag). Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, er liggen handoeken in de badkamer en keukentextiel en vaatdoeken in de keuken. En natuurlijk hoeft u geen aardappels mee te sjouwen: die koopt u gewoon op Katteveld!


De kinderstoelen